Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandelijkse wandeling – April

7 april @ 10:30 - 13:30

€2,50
Een paar hoge wandel schoenen

Beste lotgenoten,

Op zondag 7 april hebben we weer een mooie heuvelachtige en bosrijke wandeling van ongeveer 6,5 km. We passeren een kapelletje en dalen via voetpaden af naar de doorgaande weg. Via bospaadjes en een panoramische weg met mooi uitzicht lopen we naar de natuurbegraafplaats en twee mooie vijvers. Via leuke bospaadjes en graspaden wandelen we naar de buurtschap Op de Hoven en dan klimmen we via trappenpaden door de bossen omhoog terug naar Camping de Watertoren.

We verzamelen om uiterlijk 10.30 uur op de parkeerplaats bij de Watertoren Rimburg: Watertorenpad 1, 6374 LG Landgraaf.

 

Aanmelding en bijdrage
De eigen bijdrage aan deze activiteit bedraagt € 2,50 per persoon, inclusief een versnapering voor onderweg. Geef je bij voorkeur zo snel mogelijk op maar uiterlijk vrijdag 5 april.

 

Betalen doe je door de bijdrage vooraf over te maken op onze bankrekening NL22 RABO 0308 9237 07 ten name van: Stg. Lotgenotengr. Autisme Limburg o.v.v. “Wandeling april”. Je kunt deze activiteit ook contant betalen, maar vermeld dit dan a.u.b. bij je aanmelding. Als je per bank betaalt, doe dat dan uiterlijk dinsdag 2 april. Onze penningmeester heeft dan de tijd om de betalingen te verwerken en door te geven aan de organisatie.

Vervoer
Als je zelf geen vervoer hebt, laat ons dat dan uiterlijk dinsdag 2 april weten, dan proberen we vervoer te regelen. Wij vinden het heel normaal dat mensen die meerijden hiervoor een vergoeding betalen. We stellen voor om hiervoor € 0,21 per km aan te houden. De chauffeur deelt daarbij ook gewoon in de kosten. Maak vóór de rit samen een goede afspraak hierover.

Organisatie en contact
De organisator van deze activiteit is Erik Welting. Indien je na aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, meld je dan a.u.b. af, telefonisch of per e-mail. Op de dag zelf enkel telefonisch via 06-48368955. Na afmelding is eventuele restitutie van de bijdrage die je per bank hebt betaald mogelijk.

Met vriendelijke groet, namens de commissie activiteiten,

Erik Welting

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
10:30 - 13:30
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Lotgenoten Groep Autisme Limburg
Telefoon
06 - 483 689 55
E-mail
info@lgal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Watertoren Rimburg
Watertorenpad 1, 6374 LG Landgraaf + Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar